Mon-Jum 8:00 Kami ka 6:00 pm
Septu Appointment
Minggu Not Working
Opening Hours

Tentang Kami

Urang innovate karya urang fokus kana kabutuhan klien kami, Ngarengsekeun masalah maranéhanana lantaran kami nampilkeun solusi husus pikeun unggal hal.

Sababaraha masalah umum dilaporkeun ku klien anyar kayaning telat kiriman kawajiban bulanan, Nepi na inconsistencies dina laporan akuntansi dibere, kurangna nurutan-up tina idin tur certifications, diantarana, keluhan ieu geus fokus usaha urang dina ngarengsekeun ieu jeung masalah lianna. Naon masalahna anjeun? Simkuring gaduh solusi!

leyuran

Kalawan leuwih ti 19 taun pangalaman, kami spesialis di layanan akuntansi outsourcing, SDM jeung departemén pajeg, sarta wewengkon patali sejenna nurutkeun kana portopolio jasa di handap:

Accounting & Tax

Kami Certified kalawan Layanan Akunting dipercaya pikeun klien kami. jasa ieu ngawengku pembukuan, daptar bayaran, Setup perusahaan, Personal and Corporate Taxes.

Planning bisnis

Urang nyadiakeun anjeun Plan Usaha lengkep sarta APBD Istilah Long sateuacan Anjeun dina Usaha. Usaha anjeun bakal boga sagala lisensi diperlukeun, step by step.

Dina-parusahaan Cimanuk

Urang ngalatih tim anjeun akuntansi, tugas financial minuhan lamun rada resep di-parusahaan services.Training tim anjeun bisa nyimpen duit anjeun!

Usaha internasional

Kami diropéa ngeunaan ngeunaan cara ngalakukeun Laporan Akunting kana format Laporan Internasional. Those procedures are established by specific Law.

Inok na Forensics

Urang nampilkeun Inok na Laporan Akunting Forensic keu pamadegan urang dina potongan akuntansi diaudit luyu jeung Standar Brasil of Auditing.

Other Services...

Urang ogé nyadiakeun Akuntabilitas pikeun Panwaslu Akun, Jasa pikeun Condos & asosiasi Homeowners, and the same services mentioned before for these entities.

mitra

We are part of your Business Success.

waralaba

Akunting Ahli geus dipelak, dimekarkeun prosés organisasi na, didaptarkeun brand na, improved its portfolio of services and increased its team to offer franchises opportunities to qualified candidates who are looking for a trustful business.

Ngeunaan waralaba
Urang nawarkeun solusi franchise nu nyadiakeun jasa pikeun persiapan pajeg panghasilan, Akunting & pembukuan, daptar bayaran, jasa konsultan bisnis keur usaha leutik jeung individu dina ngan hiji tempat…
dagang nu
The dagang "EXÍMIO CONTÁBIL" ieu dibales dina nama tina kami Rakan-Diréktur. Dagang nu dijieun nyorot di Pasar ka konfirmasi kaunggulan tina jasa kami, katalitian, up-to-date na hormat ka klien kami…
Bentuk aplikasi
Anjeun tiasa milih antara dua kategori franchise: Leutik jeung Medium Usaha atanapi Pausahaan lianna. Urang nyarankeun milih nu franchise keur Leutik jeung Medium Usaha lamun ngan hayang ngumpulkeun dokumén, néangan konsumén anyar, gawé bareng rekening receivable na payable, sarta jasa leutik lianna …

Klién

Here are some of our happy clients.

Bagikeun pos ieu

× whatsapp