leyuran

Full solutions for your Business

Layanan Biomédis séjén

Penyediaan Panwaslu Akun

Urang tiasa ngarobah jasa akuntabilitas pikeun gubernur, sénator, féderal jeung kaayaan delegasi, walikota, rekening kampanye Panwaslu jeung kota councilman urang. Salian parpol sarta komite finansial, dina taun Panwaslu kami nyadiakeun ladenan di handap: Klasifikasi jeung pembukuan akun nurutkeun kana Agung Panwaslu tribunal – TSE through the SPCE program. konsultan, orientasi, kontrol jeung pamakéan efektip aplikasi rezeki légal patali kempelan sarta pengeluaran sumberdaya nu disadiakeun di akuntabilitas proses pamilihan; Ngaéksekusi kawajiban aksésori; Kahadiran kana prosedur sahiji karajinan ngeunaan akuntabilitas akun dipénta ku Tse; Latihan ngeunaan ngalaporkeun prosedur na rinci ti expenditures sumberdaya nu dipaké ku tim kampanye, candidate or party with the availability of a virtual educational KIT with didactic material and models of many documents.


Condominiums & asosiasi ti juragan

departemén ekslusif kanggo condominiums padumukan, komérsial atawa dicampur, jeung parabot katuhu méré perhatian pinuh ka kabutuhan Anjeun: Pembukuan jeung akuntansi luyu jeung Konci pajeg lokal sarta prinsip akuntansi, elaboration laporan ditangtoskeun, cadar kasaimbangan sarta pernyataan; Naséhat tur elaboration tina: konvénsi internal tur Anggaran Rumah Tangga, notices of convocation tina rakitan, menit tina rakitan na registers légal masing-masing; Ayana jeung koordinasi rapat umum, di paménta assignee nu; Persiapan sarta ngirim waragad condo bulanan; Ieu publikasi ngaliwatan sambungan aman mun ramatloka kami, tiap anggota condo bisa mangtaun aksés aksés individu ka sadaya laporan kaasup (catetan bank) kalawan tambahan légal masing-masing (bunga) lamun kadaluwarsa.


Desain web & Internét Partnership

Kami reueus ngembarkeun 2ks Agencia Digital salaku partnership anyar kalawan kami. Gambaran mimiti tetep, éta naha urang téh personalizing jasa Digital urang pikeun ngahontal leuwih klien sabudeureun dunya. urang hatur 2ks Agencia Digital because of the improvement of our digital marketing.

Meunang rundingan bébas

Bisa ngajawab anjeun ngeunaan sual naon

Konsultasi bébas! Sateuacan nyieun kaputusan sagala di perusahaan Anjeun kudu gaduh nasehat ti ahli di wewengkon Financial na Akunting. Kusabab ieu, urang hoyong mantuan Anjeun!

Bagikeun pos ieu

× whatsapp